Gruaja shtatzënë dhe fëmija

Një fëmijë i vogël pyet një grua shtatëzanë, duke treguar me gisht nga barku:

– Çfarë e ke atë?
-Gruaja përgjigjet: Ky është bebi im të cilin e dua shumë shumë.

-Femija i mërzitur ia kthen: Po moj po. Po ta kishe dashur aq shumë, nuk do ta kishe ngrënë!!!

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply linda(@)live.com 21/06/2011 at 6:16 pm

    e fort koka hahahahahahahahhahahahahah po me dash t nuk e kishe honger hahahah

  • Komento