Gruaja shkurt në telefon…

Gruaja mbyll telefonin dhe burri i thotë:
– Nuk me besohet, vetëm 30 minuta ke folur këtë here ne telefon!
– Kishin ngatërruar numrin, prandaj dhe nuk e zgjata…

Të ngjashme

Ska komente

Komento