Gruaja shkon tek doktori dhe i thote!+18

Te lutem doktor me ndihmo, kam 8 femije dhe tani pres te 9-tin.
Doktori i thote : E thjeshte perdor perzervativ.
Gruaja i thote ,jo jo nuk dua ,po perdor ilaçe atehere -i pergjigjet doktori ,jo jo ,as ato nuk i dua i thote gruaja – epo atehere te keshilloj qe kur te jeni duke kryer mardhenie shikoje burrin ne sy dhe kur ti zbardhen syte atij shtyje i thote doktori.
Gruaja i pergjigjet: E more doktor po ate moment nuk mundem, se kur izbardhen syte atij me zbardhen dhe mua.

Të ngjashme

Ska komente

Komento