Gruaja që vjedh komposto pjeshke

Nje grua vjedh ne nje supermarket nje komposto pjeshke dhe kapet nga policia.
Del perpara gjykates dhe gjykatesi e pyet:
– Sa pjeshke kishte kavanozi ?
– 6, thote gruaja.
– Atehere per cdo pjeshke do te rrish nje muaj ne burg.

Nderkohe nga salla degjohet zeri i te shoqit:
– Z. Gjykates, ka vjedhur dhe nje kavanoz me bizele!

Të ngjashme

Ska komente

Komento