Gruaja në autobus

Ndërkohë qe vjen autobusi, ajo kujdeset qe te gjithë fëmijët e saj te hipin dhe me pas i sistemon te gjithë ne sedilje te veçanta. Ndërsa i kish mbetur edhe një fëmijë pa gjetur vend, sheh një burrë qe kish hapur këmbët qe te ruante dy vende.
– E din qe po t’i mbash këmbët te mbyllura ka vend edhe për vajzën time? I thotë ajo jo pa ironi burrit
– Po ti e din qe po te kishe mbajtur këmbët e mbyllura, ne këtë autobus do te kishte vend për te gjithë? I përgjigjet gjithashtu jo pa ironi edhe burri…

Të ngjashme

Ska komente

Komento