Gruaja e zgjuar

-Nje grua i thot burrit te saj,o burr me jep 1000 mije leke te ble dy kile mish,dhe burri e con gruan para pasqyres dhe i thote e shikon ate 1000 atje ajo eshte e jotja ndersa kjo ketu eshte e imja.
-Iken burri ne pune dhe kur kthehet ne shtepi shikon qe gruaja i kishte cuar mish per drek,dhe burri e pyet gruan.
-Oj gru ku e gjete mishin?
-Gruaja e con para pasqyres ngre fustanin the i thote e shikon ate atje ajo eshte e jotja kurse kjo ketu eshte e kasapit.

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply ili 29/04/2011 at 7:54 pm

    100 mije jo 1ooo mije

  • Reply xhesi 07/07/2011 at 7:04 pm

    uf do me shit mend?

  • Komento