Gruaja e shqetësuar

– Një grua e shqetësuar e thërret policinë: Burri im ka dalë të blejë patate, janë bërë 12 orë dhe ende nuk është kthyer. Çfarë të bëj?.
Policia: Provo të përgatisësh ndonjë gjë tjetër, për shembull fasule apo ndonjë pite.

Të ngjashme

Ska komente

Komento