Gruaja e Nastradinit

Nastradini ishte martuar dhe kishte marrë një nuse të shëmtuar. Në atë kohë femrat mbuloheshin me ferexhe. Të nesërmen nusja i thotë Nastradinit:

-Më trego para kujt të zbulohem e para kujt jo.

– Zbulohu para kujt të duash vetëm mua mos ma trego fytyrën, – ia ktheu Nastradini

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply dea abazi 27/04/2011 at 10:14 am

    OOOOo Nastradinit Mja Kthy Gruaja Fytyren Nastradinti I bJen Te Fiket>>>>>:P

  • Reply xhesi 07/07/2011 at 3:17 pm

    jo te fiket por infrakt?

  • Komento