Gruaja e komshiut

-Jot shoqe shan e therret, grindet me gjithe pallatin, te medhenj e te vegjel, femije e pleq… Si e duron keshtu, more derezi?!…
-Kjo qe thua ti nuk eshte gje fare, nuk e ke degjuar kur ajo eshte ne qejf dhe nis e kendon.

Të ngjashme

Ska komente

Komento