Gruaja dhe vozitesi

Burri dhe gruaja po voziten me makinë dhe papritur I ndalon një polic.
Polici: Pse vozisni 65 km/h, kur këtu është e lejuar 50 km/h?
Burri: “Po ju betohem që nuk po vozisja më shpejt”?
Gruaja: “Pse po gënjen, ti ishe duke shkuar 70 km/h”.
Burri: “Qepe ore ti, mos fol”.
Polici: “Po ju s’keni vënë as rripin e sigurisë”.
Burri: “Por unë e hoqa tani, pasi më ndaluat ju”.
Gruaja: “Prap po gënjen ti, rripin se kishe fare”.
Burri: “Mbylle gojën oj bushtër”.
Polici: “Gjithmonë flet ky me ju kështu?”
Gruaja: “Jo jo, vetëm kur është i dehur”.
– “Jo, vetëm kur ai është i dehur.”

Të ngjashme

Ska komente

Komento