Gruaja dhe ustai

I prishet ni gruje ormani. E thirr ustain me ndreq ormanin i thote:
“Sa here po kalon treni, mu po m’rrzohet ormani.”
Mjeshtri i thote:
“Une duhet me hi n’orman, me prit deri sa t’vjen treni per me ndreq.”
Tu e prit mjeshtri trenin, vjen burri prej pune, e qel deren e ormanit edhe i thote mjeshtrit:
“Cka je tu bo ti ktu???”
Mjeshtri:
“Valla shef, me t’thon qe jom tu e prit trenin, nuk m’beson.”

Të ngjashme

Ska komente

Komento