Gruaja dhe Taksia

Një ditë një grua do të udhëtonte për diku por nuk kishte vendosur me cfare do të udhëtonte me taxi apo me autobus.

Nëse marr një taksi thoshte ajo ka dy mundësi që shoferi ose të jetë burrë ose të jetë grua dhe nëse është grua mirë, por nëse është burrë ka dy mundësi: ose të më propozoj ose jo, nëse jo mirë, nëse po ka dy mundësi ose të martohemi ose jo, nëse jo mirë, nëse martohemi ka dy mundësi ose bëj fëmijë ose jo, nëse jo mirë nëse po ka dy mundësi ose të bëjë vajzë ose djalë, nëse bëj vajzë mirë nëse bëj djalë ka dy mundësi, ose të mësoj në shkollë ose jo, nëse mëson mire po nëse jo ka dy mundësi ose të bëhët me te ardhme ose jo, nëse bëhët mirë po nëse jo ka dy mundësi ose të shkoj në luftë ose jo, nëse jo mirë po nese shkon ka dy mundesi ose kthehet i gjallë ose kthehet i vdekur, nëse kthehet gjallë mirë po nëse kthehet vdekur …… më mirë po mar autobusin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento