Gruaja dhe Nastradini

Një nate gruaja u zu me Nastradinin, i dha të shtyrë dhe e rrokullisi nëpër shkallë.

Komshia e ndjeu zhurmen dhe të nesermen e pyeti Nastradinin.

– Çfarë ishte gjithë ajo zhurme mbrëmë?
– Asgjë, vetëm se gruaja ime hodhi xhaketen nga shkallët,
– Çfarë një xhaketë vetëm beri aq shumë zhurme?
– Brenda saj isha dhe unë.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Rinor Lika 13/02/2011 at 10:00 pm

    u kan niher nastradini edhe ka pa ëndërr tuj ja jap 9 grosh edhe ai ka than jo veq 10 pi du edhe kur i ka dal gjumi e ka pa si ska kerkun grosh edhe veq i ka mshel syt edhe ka than ama qata 9 grosh

  • Komento