Gruaja dhe dashnorja ne eskursion

Sic pritej njofton gruan;

– E dashur, kete jave qe vjen jam me sherbim.
– Atehere, meqe do ikesh per nje jave, si thua sikur te shkoje tek nje ekskursion qe zhvillohet ne greqi?

Si nje burre i kuptueshem qe ishte i thote gruas po.

Me vone lajmeron dashnoren.
-Shpirt me vjen keq po nuk do jem kete jave
– Ah i dashur, por meqe eshte keshtu, si thua sikur te me besh dhurate nje ekskursion ne greqi?

Duke qene i kuptueshem burri aprovoi dhe udhetimin e dashnores.
Pas nje jave, kthehet burri nga sherbimi dhe sheh gruan gjithe gezim.
– He si shkoi ekskursioni?
– Shkelqyshem, vizituam shume vende interesante, ja te te tregoj fotot..
Burri sheh me habi ne foto dashnoren.
– Cfare ka e njehe kete?
– Joo… prit pak… jo jo mu duk si fytyre e pare, por jo.
– Eee kjo shkoi me te gjithe burrat e ekskursionit dhe nuk ishin pak …
I bie rende kjo qe degjoi por nuk e dha veten. Ne darke shkon tek dashnorja.
– He si shkoi ekskursioni?
– Shkelqyshem i dashur, faleminderit! Hajde te te tregoj pozat qe kam bere. Ne nje nga ato burri njeh gruan..
– E njeh kete?
Burri mohon sigurisht.
– He, kjo ishte nje budallacke e gjysem. Ishte e vetmja qe kishte ardhur me burrin!

Të ngjashme

Ska komente

Komento