Grindaveci

-Nje burre ishte shume grindavec. Gjithmone do ta gjente nje sebep per t’u zene me gruan e tij sidomos per mengjesin. -Kur i bente veze te ziera i thoshte pse mi bere te ziera i doja te skuqura, kur ja bente te skuqura i thoshte pse mi bere te skuqura une i doja te ziera.
-Nje mengjes gruaja per te mos i bere llafe i shoqi ja beri njeren veze te skuqur dhe tjetren te zier dhe ja vuri perpara.
-Por i shoqi qe nuk rrinte dote pa u grricur i tha- Kete qe e ke skuqur e doja te zier dhe kete qe e kezier e doja te skuqur.

Të ngjashme

Ska komente

Komento