Greket

Deshen te shperndanin ne të gjitha vendet nga një homoseksual.
Mbushin një avion dhe fillojnë te hedhin nga një ne çdo shtet. Kalojne ne Bullgari, hedhin një. Ne Maqedoni një.
Kalojne ne Greqi hedhin një.
Degjohet një e thirur…. Mos, na iku kot.
Pse? pyet njeri.
– Po këtu u ngarkuam….

Të ngjashme

Ska komente

Komento