Grate qe qeshin

Thotë i pari: Dje takova gruan tende dhe u ulem ne një bar për një kafe. I tregova një barsoletë dhe qeshi aq shume sa desh ra nga karrigia.
Ja kthen tjetri: Edhe unë takova gruan tende dje. I tregova një barsoletë shume te bukur dhe qeshi aq shume sa desh ra nga krevati.

Të ngjashme

Ska komente

Komento