Gratë informatike

Në aspektin informatik, gratë ndahen në:

MP3 gratë – të gjithë duan t’i ‘shkarkojnë’.
INTERNET gratë – me qasje të vështirë.
Gratë SERVER – gjithmonë nuk kanë qasje kur të nevojiten.
Gruaja ‘MI’ – funksionon vetëm kur e rreh dhe maltreton.
Gruaja PASWORD – mendon se vetëm ti e njeh, por e njohin edhe shumë të tjerë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento