Gratë dhe vendet e parkimit

Çfarë ngjashmërie ka midis grave dhe vendeve të parkimit?

– Të mirat janë gjithmonë të zëna, ndërsa të lirat janë për invalidët.

Të ngjashme

Ska komente

Komento