Grate dhe pelicja

Dy gra ndeshem ne rruge dhe njera i thote tjetres :
A e di ti moj shoqe se sa kafshe jane vrare per ate pelicen e lekures qe mban veshur ti ?
– Po ti moj shoqe- ia kthen tjetra, a e di se mesa kafshe kam shkuar une per ta blere kete pelicen ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento