Goni, Gimi dhe Genci ne nje shtyll telefoni

Goni, Gimi dhe Genci po punonin te nje shtylle telefoni kur Gimi rreshket, bie ne toke dhe vdes menjehere. Pasi e merr ambulanca Goni pyet Gencin se kush do i thote gruas se vete qe Gimi vdiq.

– Shkoj une, se jam i mire per keto punet sensitive – thote Genci.

Iken Genci dhe kthehet pas dy oresh me nje arke me birra Tirana.
I çuditur Goni e pyet:

– I the gruas se Gimit, qe Gimi vdiq?
– Po i thote Genci
– Po birren ku e gjete? – Pyet perseri Goni i çuditur??

Kur shkova te shpia i rashe deres dhe kur gruaja hapi deren e pyeta ” a je ti ajo qe i vdiq burri ? ” Jo, e kam gjalle burrin – me tha!

” A e veme me bast me nje arke me birra ? ”

Të ngjashme

Ska komente

Komento