Gjyshi ne farmaci

Nje gjysh hyn ne nje farmaci dhe pyet:
– Zonjushe, keni nga ato kokrat blu qe te
bejne te ndihesh mire?
– Po, gjyshi… Viagra e kane emrin.
– Hemm mire, po sa kushton njera?
– 1.500 Lek.
– Dhe sa mban?
– Epo.. rreth kater ore, gjysh.
– Dhe vertet kushton 1.500 Lek???
– Po, kaq kushton.
Gjyshi duke kruar koken..
– Epo, per nje cerek ore me shume nuk ja
vlen te paguash 1.500 lek.

Të ngjashme

Ska komente

Komento