Gjyshi le trashëgimin

– Dua të ta lë fermën time që përfshin ara, traktorë dhe gjësende tjera, në vlerë prej 1.998.234 dollarësh.
Nipin e kapin dridhjet nga gëzimi se u bë milioner:
– Gjysh sa i mirë që je, unë gjithmonë jam sjellë keq me ty, nuk e paskam ditur se ke fermë. E ku ndodhet ajo?
– Në Facebook… – thotë gjyshi në frymën e tij të fundit…

Të ngjashme

Ska komente

Komento