Gjyshi dhe nipi

Shkon nipi me gjyshin në stadium të përcjellin një ndeshje futbolli. Posa filloi ndesha, gjyshi pyet nipin:
-Çka janë këta që po vrapojnë?
–Milionerë, përgjigjet nipi. Gjyshi i befasuar i’a kthen:
-Me pas qenë këta milionerë nuk kishin vrapuar të gjithë mbas një topi, por e kishin blerë secili nga një!

Të ngjashme

Ska komente

Komento