Gjykimi

Një herë, një autor i ri ngulmonte që Shou t’i jepte për një komedi që kishte shkruar. Ai nisi të lexonte, por Shoun, pas pak e zuri gjumi. Djaloshi e zgjoi Shoun e i tha: Zotëri, ju më premtuat të më jepni gjykimin tuaj për komeditë dhe ia futët gjumit?
Shiko more djalë, – i tha Shou, – edhe gjumi është një gjykim.

Të ngjashme

Ska komente

Komento