Gjykatësi dhe hajduti

– Gjykatësi pyet hajdutin: – Kur po vidhje nuk mendove pak për gruan dhe fëmijeë?
– Posi jo, z.Gjykatës, por në atë apartament nuk kishte asgjë për ta.

Të ngjashme

Ska komente

Komento