Gjuhë të huaja

– Një ditë, macja shkon te vrima e miut dhe fillon të lehë si qen. Miu e dëgjon dhe mendon me vete se aty ku ka qen, nuk ka mace dhe, del jashtë. Macja e gëlltit miun dhe thotë: “Sa mirë është kur di gjuhë të huaja”!

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply erisa 27/06/2014 at 9:21 pm

    uehijuwdkak

  • Komento