Gjithmonë ka “Edhe me keq”

– E more vesh, Halimit i ra një tulle ne koke
– Eh, i përgjigjet miku, ka edhe me keq
– Po atij ju ça koka dhe e çuan ne spital
– Ka edhe me keq, vazhdoi me te tijen miku
– Po atij i kishin rene te fiket
– Ka edhe me keq
– Po nuk u përmend fare
– Ka edhe me keq
– Po ne fund nuk mbijetoi, vdiq, nuk i durohet me
– Ka edhe me keq te them, vazhdoi pa u shqetësuar shume miku
– Po çfarë ka me keq këtu se nuk po te kuptoj, po te them qe vdiq fare
– Eh, po sikur te isha unë ne vendin e tij…

Të ngjashme

Ska komente

Komento