Gjirokastriti dhe korcari

Ishte njehere gjirokastriti dhe korcari. Ata perpiqeshin se cili kursente me shume. Merr korcari shishen me birre e kthen me koke poshte dhe pasi e kthen prap me koke larte i heq tapen dhe ja lepin kurse gjirokastriti qe te kursente sa me pak e lepinte shishen nga jashte.

Të ngjashme

Ska komente

Komento