Gjirokastriti ben aksident…

Sic ishte i shtrire ne asfalt, nxjerr telefonin dhe ben nje telefonate. Shoferi, i tmerruar, del nga makina dhe i thote:

– Zoteri, jeni mire?
– Ju lutem zoteri, me falni!
– Ju lutem mos e telefononi policine e di eshte faji im!
– Ju lutem me falni!
Ne ate moment, personi pergjigjet ne telefon dhe gjirokastriti i thote:
– Alo, grua… Me ka perplasur makina.
– Mos bej gjelle sonte sepse do ha nga spitali…

Të ngjashme

Ska komente

Komento