Gjirokastrit per kafe

Shkon nje Gjirokastrit per te pire kafe dhe e pyet kamarjerin
– Sa kushton kafeja?
– 50 lek – i pergjigjet kamarieri
– Po sheqeri?
– Falas.. i thote
– Ma bjer nje kafe me 2 kg sheqer pra mu – ja kthe Gjirokastriti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento