Gjiroja perfekte

– Pershendetje, dua 4 gjiro ti marr me vete. Dy pule dhe dy derri. Ne ato me pule dua qe mishi te jete i djegur nga njera ane, ndersa nga tjetra i papjekur dhe pitja te jete e djegur. Ne njeren gjiro derri dua mish te papjekur, a la sangue, piten te djegur dhe vetem me kastravec, ndersa tek tjetra dua mishin te shkrumbuar, piten e djegur dhe vetem qepe!
– Por, zoteri kjo eshte e pamundur!
– E pamundur?! Po dje si i bere?

Të ngjashme

Ska komente

Komento