Gjermanija

Njeni ka shku ne Gjermani dhe e ka lën Gruen vet ne vendlindje… kur ktheht pas 7 vjet i ka lindur nje djal Ky buri befasohet.. nje dit prej diteve djali zgjohet prej gjumit dhe thot
Mami mami e kam pa dajen ender dot vdese… daja vdes vertet
Diten e 2. djali thot mami mami e kam gjyshin ender kishte vdek gjyshi vdes
Diten 3 djali zgjohet dhe thot mami mami e kam pa babin ender kishte vdek.. dhe ky buri 2-3 dit nuk flen si Duhet prej friges mos vdese
Kur marin vesht se KOJSHIJA KA VDEK…

Të ngjashme

Ska komente

Komento