GJEOGRAFIA E FEMRES

Në moshën 18-20 vjec femra është si Afrika…
– E egër, e bukur dhe me shumë zona misterioze dhe te pavizituara…
– 21-30 Vjec femra është si Amerika…
– E zhvilluar dhe e hapur…sidomos për të pasurit…
-31-35 Vjec femra është si India…
– Sensuale, e qete dhe me plot besim në bukurinë e vete…
– 36-40 Vjeç femra është si Franca
– E shijshme, e pjekur dhe mbetet si nje pjesë e botës që vizitohet me kënaqësi
– 41-50 Vjec femra është si Jugosllavia…
– Lufta është humbur, kurse dëmet e së kaluarës kanë lënë gjurmë të thella…
– 51-60 Vjec femra është si Rusia
– E shkatërruar, pa kontroll dhe nuk i përfill vizitorët…
– 61-70 Vjec femra është si Mongolia…
– Me të kaluar të pasur dhe me fitore shumë të mëdha, por pa ardhmëri…
– Pas moshës 70 vjeç femra është si Afganistani…
– Cdokush e di ku është…mirëpo nuk e viziton askush…

Të ngjashme

Ska komente

Komento