Gjeniu budalla apo budallai gjeni ?

Gjeniu thotë, “Dëgjo budalla, çdo pyetje që unë do të të bej dhe ti se di përgjigjen do me japësh 5 $. Dhe në qoftë se ti do më pyesësh mua dhe unë nuk e di përgjigjen atëherë unë do te të jap ty 500 $. “

Budallai bie dakord dhe ndërkohë gjeniu pyet: “Sa kontinente janë në botë?”

Ai nuk e dinte dhe i dorëzoi gjeniut 5 $

“Tani pyes unë,” tha budallai dhe vazhdoi: “Cila kafshë ecën me dy këmbë, por vrapon me tre?”

Gjeniu mundohet dhe mundohet por nuk ia doli ti përgjigjej dhe u dorëzua, i jep dorën se bashku me 500 $.

Rrugës duke ikur ai e pyet: “Por cila ishte përgjigja e pyetjes tende?”

Budallai i zgjat dorën dhe i jep dhe 5 $ te tjera…

Të ngjashme

Ska komente

Komento