Gjellë me mish

Në një restorant Beni porositi jë gjellë me mish. Kamarieri donta ta ngacmonte. Mbi supë hodhi vetëm disa kocka. Beni e shikon dhe pasi  e nxjerr leternjoftimin, i thote kamarierit:

– Unë jam Beni Meraj, e jo gjenerali i ushtrisë së vdekur. Prandaj merri këto kocka e më sill racionin e mishit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento