Gjeli shqiptar

Nje italian mbante pula shume, por kishte vetem nje gjel. Gjeli spo ja dilte mban me gjith ato pula sa nje dite cofi dhe gjeli.

Vendosi italiani me ble nje gjel shqiptar. E blen gjelin dhe e fut ner pula.

Leshohet gjeli neper pula diten e pare. Te nesermen del italiani me pa gjelin, kur e shef te shtrim ne tok.

Eh – thot italiani – cofi edhe ky

Ja pret gjeli – Mas ban za se asht tu kaluar nji skifter e du me kap me …. edhe at.

Të ngjashme

3 Komentet

  • Reply Ali Bajraktari 10/01/2011 at 7:33 pm

    kju cuburletu eshte shum u mur pu sapu di quj gjuli shku u bu mu ta

  • Reply Mursel 29/01/2011 at 4:09 pm

    shum e mir koka

  • Reply fitore 20/05/2011 at 11:04 pm

    e mirr kokaaa auhauhauahauhauh hjgg

  • Komento