Gjashtë mushkonja

I thotë njëri shokut: – Dje i kam vrarë 6 mushkonja, tri femra dhe tre meshkuj.

Tjetri ia kthen: Si e kuptove, sa femra e meshkuj kanë qenë? Ky i përgjigjet: tre ishin para televizorit, ndërsa tri të tjerat ishin tek pasqyra!

Të ngjashme

Ska komente

Komento