Gjarpri

Vjen Rrusta te doktori dhe bërtet:
– Doktor, më ndihmo më ka kafshuar gjarpri:
– Ku të kafshoj.
– Atje te lumi!!!
– Por, në cilin vend të kafshoj:
– Po te lumi de!!!
– Por, për çka të kafshoj.
– Për asgjë, bash asgjë nuk i bëra!!!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento