Gjakovari ne velipoj ju bertet femijeve

– Shpejt dilni prej ujit se boll u lat.

E nin pejoni dhe i thot:
– Leri more femijet te knaqen ne uj se pa pare osht.

Gjakovari:
– A po a? Ani ti masanej bleju ktyne nga 3 buk per kry.

Të ngjashme

Ska komente

Komento