Gjakovari blen 2 tiketa Bingo

Per here tpare gjakovari blen 2 tiketa Bingo.Dhe pas hapjes se numrave , Gjakovari ishte fitues me 100.000 euro. E gjithe familja gezohen, veq Gjakovari jo.
E pyet familja pse je aq nervoz kur ne fituam 100.000 euro. Pergjigjet:njeren tiket fitova ,kurse tjetren e kom ble kot , me dhimbsen ato 1 Euro…!!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento