Gjahtari i fundit

N’andje heret, ne nji klub gjahtarsh ishin mledhe nji grup shokesh, dihet gjahtare, dhe po thoshin historite e tyne qe u kishin ndodhur gjate nates.

-Fillojne tuj tregu historite me rradhe, kur vjen rradha e te fundit ca me ju diftu mor shoke, nuk me ka ndodhe ndoj here si mbrame.
-Shoket: “pa he mor, ca te ka ndodh?” Gjahtari po me kalon para kamve nji lepur nja dhjete a dymbedhjete kilesh edhe po ndalet ne nji kacube.
-Avash-avash e marr ne shenje dhe e qelloj bam!… – lepuri me kambe perpjete.
-Ne kete kohe vjen kamarierja me marre porosite dhe ike prape.
-Gjahtari thote: “ku e lame?” Shoku: “me kambe perpjete…” Gjahtari vazhdon “e t’ja bana nja dy-tri here…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento