George Bush per vizite ne nje shkolle tetevjecare

Boby, Z. President, une kam tre pyetje

1. Pse u sulmua Iraku
2. A i keni shitur arme terroristeve?
3. Si ka vajtur ekonomia amerikane gjate presidences tuaj.

Sapo vogelushi Boby mbaroi pyetjet, e merr fjalen Presidenti, por qe nuk arrin do te shprehet, pasi jashte degjohet zilja e pushimit, dhe zhurma karakteristike e femijeve neper shkalle, e beri te pamundur vazhdimin e bisedes, e cila u la qe te vazhdoje pas rifillimit te mesimit. Ra perseri zilja dhe filloi biseda. Si per te thyer heshtjen, fjalen e merr John, nje tjeter femije i klases.

– Z. President, vazhdon John, une kam pese pyetje:

1. Pse u sulmua Iraku?
2. A i keni shitur arme terroristeve?
3. Si ka vajtur ekonomia amerikane gjate presidences tuaj?
4. Pse me pare zilja ra 30 minuta perpara orarit te percaktuar?
5. Ku eshte Boby, shoku yne?

Të ngjashme

Ska komente

Komento