Genti pa dhëmb…

Një ditë, Gentit, babai i bleu një biçikletë. Shumë i gëzuar doli për të bërë xhiro:
– Babi! – shiko!, – po i jap biçikletës me një dorë….
Dhe babai e shikonte i kënaqur.
Pas pak kthehet dhe i thotë përsëri:
– Babi!, – shiko!, – po duar fare…
Babai ishte super i lumturuar.
Ndërkohë pas nja 30 minutash i drejtohet përsëri të atit:
– Babi!, – Shiko!, pa dhëmbë..

Të ngjashme

Ska komente

Komento