Gara e veçantë

Midis shokësh, u vendos që Tefa dhe një shok tjetër që çalonte, të bëniën garë.  U nisën në dy rrugë të ndryshme për tu takuar tek komiteti.  Kishin futur 2-3 vetë që të përshëndesnin Tefën e ta mbanin pak me muhabet. Tefa e kuptoi këtë, dhe kur mbaroi gjeti sh6kun që kishte kohë që kishte arritur, i thotë:

– Pse, me kalim pengesash e kena pasë garën?

Të ngjashme

Ska komente

Komento