GabimiI i Mesueses

-Babi, – i tha nxënësi i klasës së parë fillore, babait të tij, – mësuesja jonë nuk e di fare matematikën. Ajo, dje bëri një gabim shumë të madh dhe të gjithë nxënësit filluan të qeshin.
-Çfarë gabimi bëri mësuesja?
-Ajo dje na tha se numri katër përbëhet nga dy edhe dy, kurse sot: nga tre edhe një…

Të ngjashme

Ska komente

Komento