Fyti

I ankohet biondina zeshkanes:
– Këto ditë shumë po më dhemb fyti.
– Unë nuk kam probleme të tilla, sa herë që të më dhemb fyti, e kënaq burrin tim në formë orale dhe më kalon! – ia kthen zeshkania.
Të nesërmen biondina:
– Këshilla jote ka qenë e shkëlqyeshme, nuk po më dhemb më fyti, e burri juaj nuk ka mundur të besojë se ka qenë pikërisht ideja juaj!

Të ngjashme

Ska komente

Komento