Futbollisti dhe gruja

Ishin futbollistet e nje skuadre ne dhomen e zhveshjes kur papritur bie telefoni,e hap futbollisti:
Gruaja:- Alo shpirt, te mora per te te then te blej ate celularin qe kushton 100euro ?
-Po ti bli nje cel 200 euro moj zemer ,
-Ua shume faleminderit shpirt ,po varsen e floririt qe kushton 1000 euro ?
-Po merre moj shpirt ,
-Ua shume faleminderit zemer je shume i mire ,po kam dhe nje kerkese te fundit ate makinen qe kushtonte 25 mije euro do ta marrim ?
-Po pse 25 moj zemer shtoi dhe 5 te tjera dhe porosite .
-Ua zemer faleminderit te dua shume_ dhe ja mbyll.
Futbollisti le telefonin te stolat dhe thot :- I kujt qe ky telefoni ketu?

Të ngjashme

Ska komente

Komento