Futbolli nuk është për ne

Disa shokë mblidhen bashkë për të shikuar një ndeshje futbolli dhe merren vesh që të pinë nga një gotë raki për secilin gol që do të shënohej.
Ndeshja përfundon 0-0, ndërsa njëri thotë:
– Lëshoje kanalin e basketbollit…

Të ngjashme

Ska komente

Komento