Funksionet e radios

Ne nje komisariat sjellin radio te reja. Shefi i madhe mbledh gjithe policet dhe fillon ti shpjegoje funksionet e radios.
Pasi kishte shpjeguar per 15 minuta njeri nga policet i thote:
– Shefo, po ky butoni qe shkruan on cfare eshte? Oshte Nez pergjigjet shefi
Po ky tjetri qe shkruan Off? Ky oshte fik pergjigjet shefi.
Po pse me dy “f” shefo, kembengul njeri. Do te thote O-shte F-ik F-are

Të ngjashme

Ska komente

Komento